Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Közösségépítő táborok támogatása

Támogatás azonosító száma: EGYH-KCP-16-0788

Támogatás célja: Közösségépítő táborok

A projekt keretében sikerült a 2013-ban, hagyaték útján kapott épület felújítási munkálataiban nagy lépést előre tennünk. Elkészült az épület villamosenergia valamint víz- és csatorna hálózatának felújítása, a gépészeti munkálatokat követően azok helyreállítása. Az épület helyiségeinek vakolat javítása, festése és 4 szoba lamináltpadlózása elkészült. A felújítási munkálatokat követően az egyházközség tagjai számára egy átadási ünnepség keretében került megtekintésre és bemutatásra az elvégzett munka.

A felújítási munkálatok elvégzése nélkül az épület rendeltetésének megfelelően nem lenne használható. Az elvégzett munkálatok során nagy lépést tettünk az épület állagmegóvása tekintetében, gyakorlatilag a belső építési munkálatok megvalósultak. Jövőbeni tervünk az épület külső hőszigetelése, valamint az üres szobák bútorozása, gépészei szerelvények (villanykapcsolók, lámpatestek) felszerelése, hogy a tényleges használatra is birtokba tudja venni az egyházközség tagjai és a település lakossága. Célunk a nyaraló épületben táborok, vallási alkalmak szervezése, ezáltal az egyházi és közösségi élet fellendítése.

A munkálatokat az egyházközség tagjai társadalmi munkában végezték el, a projekt keretében kizárólag az építőanyagok megvásárlására került sor.

.

Támogatás összege: 1.500.000,- Ft

 

 

>> Címlap Hírek Egyházi hírek Közösségépítő táborok támogatása