Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2017

Kedves Diákok!

Az önkormányzatunk támogatóként csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati  Ösztöndíjrendszer 2017. évi pályázati fordulójához és kiírtuk az A és B típusú pályázatot.

A pályázatok benyújtási határideje: 2016. november 8.

Olvassátok el figyelmesen az önkormányzat pályázati kiírásában, melyek a becsatolandó mellékletek. A határidő jogvesztő!

"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Súr Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2017. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2015/2016. tanév második és a 2017/2018. tanév első félévére vonatkozóan

"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Súr Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján  ezennel kiírja a 2017. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A részletes pályázati kiírás a megfelelő típusú kiírás linkjére kattintva érhető el!

>> Címlap Hírek Felhívások, tájékoztatások Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2017