Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat

Önkormányzatunk ezúton közzé teszi  a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat helyi kiírását. Fontos tudni, hogy a helyi pályázati kiírás nem teljesen egyezik a Emberi Erőforrások Minisztériuma  által közzétett pályázati kiírással, hiszen a pályázat kötelező mellékleteit az elbíráló települési önkormányzat határozza meg. A pályázatot a korábbi évekhez hasonlóan az EPER-Bursa rendszerben kell kitölteni, véglegesíteni, majd onnan kinyomtatni, aláírni és azt követően a súri  Önkormányzati Hivatalnál benyújtani, a pályázati kiírásban meghatározott kötelező mellékletekkel együtt.

A pályázat rögzítésének és a hivatalhoz történő benyújtásának határideje: 2017. november 7.

FONTOS! A pályázati űrlap csak az önkormányzat által, a pályázati kiírásban meghatározott kötelező mellékletekkel együtt érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 Az "A" típusú pályázati kiírás felsőoktatási hallgatók számára letölthető az alábbi linkre kattintva:

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat "A" típusú pályázati kiírás

A "B" típusú pályázati kiírás felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára, letölthető az alábbi linkre kattintva:

Bursa Hungarica ÖSztöndíjpályázat  "B" típúsú pályázati kiírás

>> Címlap Hírek Felhívások, tájékoztatások Bursa Hungarica ösztöndíjpályázat