Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Ovisaink gyermeknapi meglepetése

Az óvodai Szülői Közösség minden évben valamilyen meglepetéssel készül a Nemzetközi gyereknapra. Ez ebben a tanévben sem volt másképp, sőt, az idei gyermeknap nagyon emlékezetes lett, ugyanis az ovisokat egy állatkerti látogatással és egy győri Ugri Parkba való belépéssel ajándékozták meg a szülők.

 Az egész nap megszervezése nagyon jó volt, sok szülő tette magát szabaddá erre a napra, hogy részt vehessen a kiránduláson, így egy-egy felnőttre 2-3 gyermek felügyelete jutott

Már a készülődés is nagyon izgalmas volt, hisz a gyerekek között akadt olyan, aki életében először utazott autóbusszal.  Az utazással töltött egy óra nagyon vidáman, énekszóval telt el.

A győri állatkertbe érve a szülők szendviccsel, üdítővel, rágcsálnivalóval kínálták a gyermekeket.

A kicsiknek nagyon tetszettek az egzotikus állatok, oroszlánok, tigris, medvék stb., de a legnagyobb sikert mégis az őzikék aratták, hisz az állatkertben kapható állateledellel meg is lehetett etetni őket, amit mindenki nagyon élvezett.

Az állatkerti séta után ismét autóbuszra szálltunk és irány az Ugri Park. Óriási volt a meglepetés a gyerekek számára, hisz volt ott mászóvár, óriás vulkán csúszda, kisebb csúszdák, trambulinok, kis motorok, biciklik, annyi minden, amit szinte felsorolni sem lehet és ezzel a gyerekek kedvükre játszhattak. Az ott töltött néhány óra valamennyiük számára nagyon nagy élményt jelentett. Mielőtt hazaindultunk volna a gyerekeknek a Mc’Donalds-ban kapható Happy Meal menüvel (hamburgerrel, sültkrumplival, multivitaminos üdítővel, játékkal) kedveskedett a Szülői Közösség. Az időjárás is nagyon kegyes volt hozzánk, hiszen gyönyörű napsütéses időben volt részünk.

A hazafelé út már lényegesen csendesebb volt, hisz a sok élményben kifáradt gyermekek nagy része elaludt az úton.

Szeretnénk megköszönni az óvodai gyermekek nevében is, ezt a szép, tartalmas napot a Szülői Közösségnek és minden kedves Szülőnek, aki a szervezésben és a kirándulás zökkenőmentes lebonyolításában segédkezett.

A kiránduláson készült fotókat  ide kattintva a képgaláriában tekinthetik meg.

A Szivárvány Óvoda dolgozói

 

 

 

 

 

 

>> Címlap Hírek Oktatási hírek Ovisaink gyermeknapi meglepetése