Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Szállás

Kokas Tanya és az Attila utcai vendégház

GPS koordinátáink: +47.36278, +18.02876, bemért adatok alapján a tanya a B pontban van.

Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb. 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó Kedves Vendégeit. A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendezvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le. A vendégházon kívül sátrazási lehetőség is van, és szállás lehetőségül egy 9 személyes mongol jurta is a vendégek a rendelkezésére áll.  Az egész évben nyitva tartó Kokas tanya nagyobb baráti társaságok, rég nem látott rokonok kedvelt találkozóhelye. Az év minden szakában érdekes programmal várjuk a táborozni vágyó diákokat is. Nyugdíjasoknak külön programot dolgoztunk ki a szabadidő kellemes eltöltéséhez. A szálláson 3 db 2 ágyas szoba, 3 db fürdőszoba, ebédlő, nappali és jól felszerelt konyha van. Csoportok, nagycsaládok, nagyobb baráti társaságok esetén a szobák is és a nappali is pótágyazható. A vendégház felújított, festett parasztbútorokkal van berendezve. Babás családok részére gyereketetők, fürdető felszerelések, játékok kerti játékok.  Igény esetén házias ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket.

Üdülési csekket és OTP Széchenyi pihenőkártyát szállásra is és étkezésre is elfogadunk.

 

 

 

 

 

 

Szálláslehetőségeinket 2012-től bővítettük a Súr belterületén található Attilaházzal. A muskátlis parasztház XXI. századi felszereltséggel, de falusi idillel várja kedves látogatóinkat. A ház mögött kiépített medencében hűsölhetnek a nyaralók, télen szánkózási lehetőség, kutyaszánozás is várja a vendégeket.

 

 

 

 

 

 

Bővebb információ szállásainkról a tanya honlapján olvasható.
Elérhetőségeink:
Kovács Zoltán: 0620/957-9772, Illetve küldhet e-mailt a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Békesség szigete tábor és apartman

A Békesség Szigete Tábor és apartman 800 m2 hasznos alapterületű épület, amely 2000-es évek elején épült táborok és rendezvények céljára. Jelenleg 6-8 fős szobákban 46 férőhellyel, valamint egy 150 fő befogadására alkalmas előadóteremmel rendelkezik. 2015-ben kialakításra került egy 5 férőhelyes, 2 szobás apartman rész, amely az épületben külön bejárattal, és kiszolgáló helységekkel rendelkezik. Az épület körül csaknem 1 hektár területű park van, ahol testmozgásra, szabadidős programok lebonyolítására van lehetőség. Családok, kisebb csoportok számára az apartman, nagyobb csoportok számára a tábor ideális megoldás szállásra, és szabadidős tevékenységekre.

 

 

 

 

 

Az apartman címe: 2889, Súr, Csatkai u. 8.

Elérhetőségek: 0620/418-9363

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A szállást bemutató videót az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: Békesség Szigete Tábor és Apartman

Bővebb információkat és fotókat az apartman facebook oldalán találhatnak az érdeklődők.

Súri Evangélikus Egyházközség turista szállója

A település központjában található az Evangélikus Egyházközség gyülekezeti épülete, melynek emeleti szintjén 4 szobában, 15 fő részére nyújtunk szálláslehetőséget. A földszinti részhez tartozik egy nagy közösségi helyiség, amely esti beszélgetések, értekezletek színhelye lehet.  Önellátás esetén, a földszinten felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, de a szállótól 50 méterre található vendéglőben is igényelhető étkezés. Az épület felszerelt játékokkal, így a kikapcsolódni vágyók számára asztalitenisz vagy csocsómérkőzések számára is ideális.

Bővebb információ: Nagy Gábor lelkész

Elérhetőség: 2889 Súr, Petőfi Sándor utca 41.

Kapcsolat: 20/824-3280, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.