Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Szállás

Kokas Tanya és az Attila utcai vendégház

GPS koordinátáink: +47.36278, +18.02876, bemért adatok alapján a tanya a B pontban van.

 

Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb. 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó Kedves Vendégeit. A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Kora tavasztól késő őszig a nagy diófa ad kellemes hűvöset a megpihenni vágyóknak egy pohár ital vagy egy finom ebéd elfogyasztásához. Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A gyerekeknek kialakított játszótér kedvelt hadszíntér. A felnőtt vendégek részére íjazás, karikás ostorcsattogtatás kedvelt időtöltés. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendezvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le. A vendégházon kívül sátrazási lehetőség is van, és szállás lehetőségül egy 9 személyes mongol jurta is a vendégek a rendelkezésére áll.  Az egész évben nyitva tartó Kokas tanya nagyobb baráti társaságok, rég nem látott rokonok kedvelt találkozóhelye. Az év minden szakában érdekes programmal várjuk a táborozni vágyó diákokat is. Nyugdíjasoknak külön programot dolgoztunk ki a szabadidő kellemes eltöltéséhez. A szálláson 3 db 2 ágyas szoba, 3 db fürdőszoba, ebédlő, nappali és jól felszerelt konyha van. Csoportok, nagycsaládok, nagyobb baráti társaságok esetén a szobák is és a nappali is pótágyazható. A vendégház felújított, festett parasztbútorokkal van berendezve. Babás családok részére gyereketetők, fürdető felszerelések, játékok kerti játékok.  Igény esetén házias ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket.

Üdülési csekket és OTP Széchenyi pihenőkártyát szállásra is és étkezésre is elfogadunk.

Szálláslehetőségeinket 2012-től bővítettük a Súr belterületén található Attilaházzal. A muskátlis parasztház XXI. századi felszereltséggel, de falusi idillel várja kedves látogatóinkat. A ház mögött kiépített medencében hűsölhetnek a nyaralók, télen szánkózási lehetőség, kutyaszánozás is várja a vendégeket.

Bővebb információ szállásainkról a tanya honlapján  ( a kékszövegre kattintva új lapon nyílik meg )
Elérhetőségeink:
Kovács Zoltán: 0620/957-9772
Illetve küldhet e-mailt a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.