Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Az adományozás célja

Súr Község Önkormányzat képviselő testülete 2008. szeptember 25-i testületi ülésén elfogadta az önkormányzat által adományozható kitüntető címekről és díjakról szóló 8/2008.(IX.25.) sz. rendeletét. A rendelet alkotásával és a díjazással célunk, hogy a község önkormányzatának és lakosságának elismerését kifejezzük azok iránt, akik Súr Község fejlesztése, elismertsége, értékeinek megóvása és kultúrájának ápolása terén kiemelkedőt alkottak.

 

SÚR KÖZSÉG DÍSZPOLGÁRA cím az önkormányzat által adományozható legnagyobb kitüntetés. Ezzel a címmel ismerhetők el azoknak az érdemei, akik Súr Község fejlődését, hírnevének öregbítését előmozdították, vagy a hazai, illetve nemzetközi politikai, társadalmi, gazdasági, műszaki, tudományos, művészeti életben vagy a sportban kiemelkedő tevékenységet, teljesítményt nyújtottak és ezzel a község polgárai körében közmegbecsülésre tettek szert.

SÚR KÖZSÉGÉRT  DÍJ azoknak a magánszemélyeknek és/vagy közösségeknek adományozható, akik/amelyek Súr községért, a község fejlődéséért, hagyományainak ápolásáért maradandót alkottak, életművükkel, munkásságukkal/tevékenységükkel kimagasló érdemeket szereztek.

SÚR  ÖNKORMÁNYZATÁNAK KITÜNTETŐ OKLEVELE adományozható  Súr hírnevét öregbítő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó polgárok, illetve közösségek részére.

JÓ TANULÓ - JÓ SPORTOLÓ cím adományozható a példamutató általános iskolai tanulmányi eredmények községi elismerésére, minden évben egy fiú és egy lány tanuló részére.

>> Címlap Az adományozás célja