Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Édesanyák köszöntése

Évtizedek óta hagyomány, hogy az anyukákat, nagymamákat május első vasárnapján köszöntik az óvodásaink.  Így volt ez az idei évben is. A kicsik és nagyok külön-külön kedves kis műsorral készültek, amelyen belül minden gyermek szerephez jutott. A műsorban vidám és megható versek, dalok, játékok egyaránt szerepeltek. A kiscsoportosok bár még félénken, esetlenül mozogtak a színpadon, de annál lelkesebben szavalták verseiket. A nagycsoportosok már tapasztaltan táncoltak, énekeltek és nagyon színvonalas műsort adtak elő. Az ünnepség megszervezése nagy munkát jelentett az óvoda dolgozóinak és a gyermekeknek is egyaránt, hisz már hetekkel az ünnep előtt izgatottan készültek az apróságok. A szülők könnyes szemét látva, hálájukat érezve mindenki érezte, hogy a munka gyümölcs beérett, és a következő években ezt a hagyományt szeretnék az óvoda dolgozói folytatni. Az idei évben a kedves műsor mellé minden gyermek virággal és róla készült képekkel kedveskedett anyukájának és nagymamájának egyaránt.

 

„Szedtem Néked kis ibolyát, szedtem gyöngyvirágot,

Szivárvánnyal átkötöttem ezt a nagyvilágot.

Masnijára napsugárral, aranyozottan nevedet,

Gyöngybetűkkel hímeztem rá:

Éltessen a szeretet!”

 

 

 

 

 

 

Az óvodások mellett a harmadik osztályos diákok is műsorral kedveskedtek szüleiknek anyák napja alkalmából. A két programon készült fotókat megtekinthetik a fotógaléria menüpont alatt.

>> Címlap Hírek Édesanyák köszöntése