Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Elismerés egészségügyi dolgozóinknak

Súr Község Önkormányzata 2015. év májusában kötött szerződést Dr. Kükemezey Klára belgyógyász doktornővel a település vegyes orvosi körzetének háziorvosi feladatainak ellátására. Az eltelt időszak alatt a lakosság részéről nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett önkormányzatunkhoz Doktornő munkájával kapcsolatban, kiemelve a kedvességét, szakmai felkészültségét. Igazi családorvos, aki nagy hangsúlyt fektet a betegségek megelőzésére, ezért minden betegének egészségi állapotát felmérte, nagyon sok szűrővizsgálatot végzett. Számára a rendelési időnek csak a kezdő időpontja a biztos, a vége akkor van, amikor üres a váróterem. A betegtől nem válik el a rendelő ajtó becsukódását követően, hanem képletesen szólva a kezét fogja a teljes gyógyulásig. A lakossággal való kapcsolattartásra, tájékoztatásra törekszik, telefonján éjjel-nappal elérhető, de tanácsadás céljából elektronikus postafiókján is fogadja a kérdéseket. Munkájában nagy segítsége Benis Veronika asszisztense.
A sok pozitív visszajelzés  alapján is Dr. Kükemezey Klára doktornőt és Benis Veronika asszisztensét az „Év praxisa a Kárpát-medencében” díj szakmai zsűrijének figyelmébe ajánlotta Sógorka Miklós polgármester úr. A szakmai zsűri dolgozóinkat beválasztotta a legjobb 10 magyarországi praxis közé. Ezt követően internetes szavazás döntöttel el a legjobb 10 praxis sorrendjét, amelyben kis település lévén az előkelő 5. helyezést értük el. Gratulálunk Dr. Kükemezey Klára doktornőnek és Benis Veronika asszisztensének a szép helyezéshez! Bízunk benne, hogy a lakosság részéről leadott sok szavazat tovább erősíti munkájukban és méltóképpen kifejezi a sok törődést, gondoskodást!

 

 

 

 

 

>> Címlap Hírek Elismerés egészségügyi dolgozóinknak