Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Kiránduljunk együtt!

Az Origo által szervezett „Magyarország legszebb fekvésű települése” játék szavazása során és azt követően is érkezett  több lakossági jelzés, hogy kerekedjünk fel MI SÚRIAK és látogassuk meg a verseny dobogós helyezettjeit. Tekintettel a verseny ősszel ért véget, ezért az időjárás és a hosszabbodó nappalok végett a tavaszi időszakra szerveztük meg a kirándulást. A távolság (200 km) indokolja a két napos túrát, és ha már Császártöltésen vagyunk, akkor érdemes a „közelben” lévő 2. helyezett Feked települést is megismernünk. Egy napba pedig nem lehet a két települést besűríteni.

Szóval – és tettel – összeállt a kirándulás időpontja és programja. Szálláshely, busz és a fogadó települések polgármestereivel egyeztetve a csatolt ajánlattal várjuk elsősorban a helyi lakosságot a közös, élményekben gazdag kirándulásra (de szívesen látunk nem csak súri útitársat is, így jöhetnek rokonok, barátok ismerősök, vagy csak szomszédos települések lakói akik velünk tartanának az útra).

A férőhely 50 főben korlátos, elsősorban a szálloda kapacitása végett! Ajánlom mindenki figyelmébe a szálloda színvonalas szolgáltatásait is (medence, jakuzzi és borkóstoló) amelyeket a részvételi díj tartalmaz.

Gyere velünk Magyarország legszebb fekvésű településéről Magyarország legszebb fekvésű településeire!

 

>> Címlap Hírek Kiránduljunk együtt!