Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017. évi régiós értekezlete

Településünk adott otthont a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017. évi régiós értekezletének

Súr Községben került megrendezésre a 2017 évi Virágos Magyarország verseny régiós értékelő rendezvénye, 2018. február 21-én . A 16:00 órai nyilvános rendezvényt megelőzően a zsűri tagjai és az előadók megismerkedhettek településünk látnivalóival. Sajnos a csapadékos és hideg időjárás nem tette lehetővé hogy a lombkorona sétányt, horgásztót illetve a település panorámáját is megmutassuk vendégeinknek, de így legalább lesz okok a visszatérésre!

A konferencia keretében a Közép-Dunántúli régió  (Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém megyék) települési önkormányzatai, illetve a zsűri tagjai kerültek meghívásra, a felkért előadók a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017. évi fordulójának díjazásban részesülő települések polgármesterei, főkertészei voltak. Nagy örömünkre a rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Csemez Attila Úr, a verseny Elnöke, a Corvinus Egyetem Tájépítészeti Karának volt dékánja aki megnyitó előadásában a versenyt ismertette és annak a 2017. évi tapasztalatairól eredményeiről számolt be. Majd pedig Tatabányáról, Császárról, Velencéről, Pázmándról, Csetényről, Nagylókról, Súrról és Székesfehérvárról hallhattak előadásokat a vendégek.

A rendezvény zárásaként Spanyérné Halász Szilvia, Székesfehérvár főkertésze, régióvezető megköszönte a zsűri tagjainak 2017. évi önkéntes munkájukat, akik szakértelme nélkül ez a verseny nem létezne.

Bízunk benne hogy rendezvényünkkel hozzájárultunk ahhoz a kitűzött célhoz, hogy  ismertebbé tegyük a versenyt, a bemutatott jó példákon keresztül megismertetésre kerüljenek a verseny bírálati szempontjait azzal a céllal is, hogy 2018 évben új jelentkezők csatlakozzanak az országos  mozgalomhoz.

 

 

 

 

 

 

>> Címlap Hírek Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny 2017. évi régiós értekezlete