Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Tájékoztatás lomtalanításról

Tisztelt Ingatlanhasználó!

A Bakonyszolg Kft. a lomtalanítást házhoz menő rendszerben végzi, tekintettel arra, hogy a lomtalanítás e módon történő elvégzése  a lakosság számára is kényelmes, figyelembe véve, hogy nem kell egy meghatározott időponthoz igazodni, személyesen, telefonon vagy e –mailben is lehetőséget biztosítunk az időpont egyeztetésére.

Lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált használati tárgyakat, eszközöket, bútorokat szállítjuk el.

A nagydarabos lom (pl. bútor) kivételével a kisebb méretű anyagok a hatékonyabb elszállítás és  a szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.

Nem tartoznak a lomtalanítás körébe, így nem kerülnek elszállításra

-          gally, salak, trágya, szalma, egyéb állati- és növényi hulladék, építési-, bontási törmelék, ipari hulladékok

-          elektronikai hulladékok (pl. TV készülék, hűtőgép, számítógép)

-          veszélyes hulladékok (akkumulátor, gumiabroncs)

-          heti szemétszállítás körébe tartozó háztartási, valamint gazdálkodói-vállalkozói tevékenységből származó hulladék

A házhozmenő rendszerű lomtalanítást évente, ingatlanhasználónként  egy alkalommal, március 1. és október 30. közötti időszakban végezzük el.

Szállítással kapcsolatos információkért a 34/359-355 telefonszámon, valamint a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen érdeklődhetnek.

>> Címlap Hírek Felhívások, tájékoztatások Tájékoztatás lomtalanításról