Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Szállás

Önkormányzati Közösségi Ház épülete

A Közösségi Ház címe: 2889, Súr, Árpád u.7.

Bővebb információ: Sógorka Miklós polgármester

telefon: 0634/375-220; 0630/226-4063

email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A település központjához közel, a Katolikus templom közvetlen szomszédságában található a Közösségi ház, amely 1 szobában 2 db emeletes ággyal 6 fő részére nyújt szálláslehetőséget. Az épület jól felszerelt konyhával valamint nagy közösségi helyiséggel és nagy fedett terasszal rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik az épületet családi/baráti rendezvények tartására is.  Önellátás esetén konyha áll a vendégek rendelkezésére, de a szállótól 250 méterre található Árpád Vendéglőben is igényelhető étkezés, a reggelihez szükséges péksütemények pedig a 100 méterre található Miki-süti Pékségben beszerezhetők. Szívesen látjuk az 1 éjszakára érkező kerékpáros, bakancsos, zarándok turistákat is. Nagyobb létszám esetén sátrazási lehetőség is biztosított.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súrizmus Vendégház

A vendégház címe: 2889. Súr Attila u. 21.

Elérhetőségek: Raffai Ferenc

telefon: 0630/202-5135

email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A szállás facebook oldala:

https://www.facebook.com/surizmusvendeghaz/?ref=page_internal

A közel száz éves – tizenkét hónapon át folyamatosan nyitva tartó -muskátlis parasztház 21. századi felszereltséggel, de régi, falusi tárgyakkal, eszközökkel körülvéve várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A családok számára ideális szálláshelynek két hálószobája van: az Enikő-szoba kétszemélyes franciaággyal, komóddal, akasztós szekrénnyel, kék-fehér színeivel, míg az Anna szoba két egyszemélyes ággyal, éjjeliszekrénnyel, akasztós-fiókos szekrénnyel, zöld és fehér színeivel várja a látogatókat. Mindkét szobában TV, wi-fi áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház egyik legszebb helyisége az eredeti formájában megőrzött fagerendás konyha-előtér, melyet kézműves kerámiaedények, régi erdélyi szőttesek díszítenek.

A Súrizmus Vendégházban az alábbi szolgáltatásokkal várják az ide látogatókat:

- parkolás zárt, tágas udvaron (de a vendégház előtt is lehet),

- a szobákban a tv-k, a ház teljes területén a wifi biztosítják a modern kényelmet,

- a tisztálkodáshoz ágyanként 2-2 törülközőt adunk,

- a minikönyvtárból lehet válogatni a lócán vagy a pihenőkerti nyugágyon való olvasáshoz,

- az önellátáshoz szükséges valamennyi konyhai felszerelés, alapfűszerek megtalálhatóak,

- a konyhában szelektívhulladék-gyűjtő kosarak

- bogrács és -állvány, pecsenyesütő-tál, grillrács is használható a tűzrakóhelyen, amihez a fát is adnak,

- tollas, sakk és más egyéb társasjátékok a pihenéshez

- a medence vize tökéletes a nyári hűsöléshez, a parton pedig napozóágyakban lehet napfürdőzni,

- a medencében lehet vízipuskával, vízi tenisszel játszani és a matracon sodródni,

- és mindemellett az ajándék sütemény/gyümölcs és jóféle környékbeli bor az ízélményt szolgálják.

A szállásadók szívesen segítenek  akár kerámiaműhely-, akár ökofarm-látogatásban, vagy más súri kikapcsolódási lehetőségek - így például a Bakonyisuhanás vagy a lovasoktatás - elérésében.

A vendégházban eltöltött pihenés után bankkártyával is lehet fizetni, valamint a szállás Fizetési Pont terminállal is rendelkezik!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokas Tanya 

GPS koordinátáink: +47.36278, +18.02876, bemért adatok alapján a tanya a B pontban van.

Súr külterületén, a falutól 200 m-re fekvő kb. 6000 m2-es területen lévő tanyai szállás csendes, nyugodt környezetben várja pihenni, kirándulni vágyó Kedves Vendégeit. A tanya minden szegletében megjelennek a klasszikus magyar népművészet alkotásai. E családbarát szállás egészét áthatja ez a tipikusan magyar falusi hangulat. Bababarát, gyerekbarát szállás szobai, illetve udvari játékokkal felszerelve várja vendégeit. A 30-40 fő befogadására alkalmas rendezvénysátorban csoportok vendégül látása, illetve étkeztetése bonyolítható le. A vendégházon kívül sátrazási lehetőség is van, és szállás lehetőségül egy 9 személyes mongol jurta is a vendégek a rendelkezésére áll.  Az egész évben nyitva tartó Kokas tanya nagyobb baráti társaságok, rég nem látott rokonok kedvelt találkozóhelye. Az év minden szakában érdekes programmal várjuk a táborozni vágyó diákokat is. Nyugdíjasoknak külön programot dolgoztunk ki a szabadidő kellemes eltöltéséhez. A szálláson 3 db 2 ágyas szoba, 3 db fürdőszoba, ebédlő, nappali és jól felszerelt konyha van. Csoportok, nagycsaládok, nagyobb baráti társaságok esetén a szobák is és a nappali is pótágyazható. A vendégház felújított, festett parasztbútorokkal van berendezve. Babás családok részére gyereketetők, fürdető felszerelések, játékok kerti játékok.  Igény esetén házias ételekkel várjuk Kedves Vendégeinket.

Üdülési csekket és OTP Széchenyi pihenőkártyát szállásra is és étkezésre is elfogadunk.

 

 

 

 

 

 

Bővebb információ a szállásról a tanya honlapján olvasható.

Elérhetőségeink:
Kovács Zoltán: 0620/957-9772, Illetve küldhet e-mailt a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Békesség szigete tábor és apartman

A Békesség Szigete Tábor és apartman 800 m2 hasznos alapterületű épület, amely 2000-es évek elején épült táborok és rendezvények céljára. Jelenleg 6-8 fős szobákban 46 férőhellyel, valamint egy 150 fő befogadására alkalmas előadóteremmel rendelkezik. 2015-ben kialakításra került egy 5 férőhelyes, 2 szobás apartman rész, amely az épületben külön bejárattal, és kiszolgáló helységekkel rendelkezik. Az épület körül csaknem 1 hektár területű park van, ahol testmozgásra, szabadidős programok lebonyolítására van lehetőség. Családok, kisebb csoportok számára az apartman, nagyobb csoportok számára a tábor ideális megoldás szállásra, és szabadidős tevékenységekre.

 

 

 

 

 

Az apartman címe: 2889, Súr, Csatkai u. 8.

Elérhetőségek: 0620/418-9363

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A szállást bemutató videót az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: Békesség Szigete Tábor és Apartman

Bővebb információkat és fotókat az apartman facebook oldalán találhatnak az érdeklődők.

Súri Evangélikus Egyházközség turista szállója

A település központjában található az Evangélikus Egyházközség gyülekezeti épülete, melynek emeleti szintjén 4 szobában, 15 fő részére nyújtunk szálláslehetőséget. A földszinti részhez tartozik egy nagy közösségi helyiség, amely esti beszélgetések, értekezletek színhelye lehet.  Önellátás esetén, a földszinten felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, de a szállótól 50 méterre található vendéglőben is igényelhető étkezés. Az épület felszerelt játékokkal, így a kikapcsolódni vágyók számára asztalitenisz vagy csocsómérkőzések számára is ideális.

Bővebb információ: Nagy Gábor lelkész

Elérhetőség: 2889 Súr, Petőfi Sándor utca 41.

Kapcsolat: 20/824-3280, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.