Üdvözöljük Súr Község hivatalos honlapján

 

Üdvözöljük Súr község honlapján!

 


 

Magyar (HU) / English (EN) / Deutsch (DE)

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!
Örömmel és tisztelettel köszöntöm Súr község Önkormányzatának Képviselő-testülete és polgárai nevében településünk honlapján.
Bővebben...

Túrázás mountaincarttal

A mountaincart az az eszköz, ami a túrázást még nagyobb, felejthetetlen élménnyé teszi. A túra alkalmával az eszközt egy speciális hevederrel a testünkre rögzítve vihetjük magunkkal úgy, hogy közben kezeink szabadok maradnak. A robosztus, de könnyített alumínium szerkezet és a gördülékeny kerekek segítségével juthatunk fel a dombtetőre, majd völgymenetben következhet a száguldás, az élmények gyűjtése.

 

 

 

 

 

A montaincart egy új fejlesztésű, mókás eszköz, ami lehetővé teszi, hogy egész évben a szánkózás élményében részesülhessünk függetlenül attól, hogy épp van-e hó, vagy nincs. Az ergonomikus üléskialakítás lehetővé teszi, hogy mi csak a sebesség élvezetére koncentrálhassunk. 

A kiváló minőségű és egyedi tervezésű ultrabiztonságos, élvezetes új eszköz még Európában is. A legújabb őrület, mely már 12 éves (135 cm felett) kortól 99 éves korig használható, minden korosztálynak egyedi meglepetéseket tartogat. 12 éves kor alatt ölben tudják a szülők lehozni a gyerekeket.

Három kerék, ülve száguldás, csak fék, semmi pedál, végig lejtőn. A fékek nem egyszerre működnek, hanem külön a balt és külön a jobbot tudjuk használni, ezért a  farolások tárháza kifogyhatatlan variációs lehetőségeket tartogat számunkra.

A mountaincart teljesen ZÖLD jármű, környezetbarát: nem motorizált, nincs széndioxid kibocsátás. Minimális hanghatása van, a széles kerekei révén a mezőn, úton minimális talajterhelést jelent (sokkal kevesebbet mint egy kerékpár!).

Kinek ajánljuk?

  • Akik többre vágynak, mint egy egyszerű túrázás
  • Aktív életmódot kedvelőknek
  • Kisgyermekes családoknak
  • Osztálykirándulások alkalmára
  • Baráti társaságoknak
  • Csapatépítő tréningekre
  • Korhatártól függetlenül, mindenkinek!

 

 

 

 

 

Az élmény garantált, ahogy ezt az alábbi videó is mutatja: Bakonyi suhanás a youtubon!

Kölcsönző:

Súr, Szabadság tér 2.

Bővebb információ: 30/226-4063; 30/740-7502

www.bakonyisuhanas.hu

 

>> Címlap Turizmus Túrázás mountaincarttal